מקהלת קולות הכפר הצדיעה לגיבור מתן ליאור ז"ל 

מקהלת "קולות הכפר" שחבריה מונים כ־80% מחברי בני ברית הקדישה מופע מיוחד לזכרו של מתן ליאור – גיבור נובה, שנרצח באירועי ה 7 לאוקטובר לאחר שהציל כ 100 בני אדם ממשתתפי המסיבה. המקהלה ריגשה מאד את הנוכחים.

מתן, בנם של שרהלה ועופר ליאור – חברים אהובים בלשכת צמד חמד, בני ברית השרון – הפך לסמל של גבורה, אנושיות ואהבת אדם.

המופע התקיים בגינה החדשה שהוקמה בקאנטרי קלאב כפר סבא לזכרו של מתן – מקום המשקף את ערכי החיים, הקהילה וההנצחה.

ברכה גולדנברג, יו"ר בני ברית השרון וסגנית נשיא בני ברית ישראל, המשמשת גם כמנהלת המקהלה, ציינה את ההתרגשות הרבה שאפפה את המעמד ואת תחושת האחדות שנולדה מתוך השירה.

תודה מיוחדת ניתנה לאיציק רודיטי, גזבר המקהלה, על ארגון האירוע ועל מחויבותו העמוקה לשימור זכרו של מתן בדרך של שירה, קהילה ואהבה.

נשיא המדינה העניק למתן ליאור ז"ל את עיטור הגבורה לאחר מותו – הוקרה למעשהו האצילי בהצלת חיי רבים.

חברי בני ברית השרון מרכינים ראש לזכרו של מתן ומחבקים באהבה את משפחת ליאור היקרה.

יהי זכרו ברוך.