מחול שדים סביב המועמד המוביל לראשות הליכוד בכפר סבא, ( בסקר שנערך בקבוצת כפר סבא שלנו ), ציבי אלון : ניסיונות נבזיים מצד בעלי אינטרס להציג כמושתל, מוצנח וכו'
לינק לקבוצת כפר סבא שלנו
ציבי אלון מגיב להשמצות בהרחבה :"מפיצים ספינים"
״לא ׳צנחתי׳ משום מקום. אני כאן בכפר סבא כל חיי, בין האנשים, בעשייה, בהובלה, בקהילה ובעבודה ציבורית. מה ש׳צנח׳ על הסניף בשנים האחרונות זה ואקום – חוסר הנהגה. חוסר עשייה וחוסר ייצוג אמיתי למתפקדים.
"אני נכנס עכשיו בדיוק בגלל זה : כדי למלא את המקום שהוזנח, כדי להחזיר חיים לסניף, פעילות, נוכחות והשפעה אמיתית. לא יתכן שבכפר סבא מצביעים לליכוד אלפי אנשים ומקבלים מנדט אחד. כבר שנים. זה חייב להיפסק. מי שמכיר אותי יודע – אני לא באתי משום מקום. אני באתי מהעיר, מהשכונות, מהשטח ומהאנשים".
״מי שאומר שאני ׳מושתל של השמאל׳ עושה זאת משתי סיבות : להפיץ ספינים כי אין לו מה להגיד על העשייה והחזון שלי, או שהוא מפחד משינוי אמיתי בסניף. הוא רוצה לשמר הקיים, להמשיך בקיפאון ולדאוג לעצמו, לחבריו ולמשפחה.
"כולם יודעים שאני ליכודניק מבית, לא זזתי ימינה או שמאלה. עמדתי תמיד באותה דרך. מי שמכיר אותי יודע בדיוק איפה אני עומד : ליכוד, ערכים, מחויבות לעיר, לקהילה, לחבריי.
"מה שיקבע, זה לא שמועות – זה המעשים והמצביעים״
"כל הסיפורים האלה נועדו לבלבל ולהחליש. אני כאן להוביל. אני לא מפחד מרכילות ומה שיקבע, זה לא שמועות – זה המעשים והמצביעים״
״לא הגעתי לסניף בשנים האחרונות מסיבה פשוטה : לא הייתה שם שום עבודה אמיתית, שום פעילות ושום הנהגה שנתנה לחברי הליכוד להשפיע. אני לא טיפוס שעובד בניוטרל, הסניף המפולג, היה משותק בכוונה וכולם יודעים למי זה התאים, לבצר מעמד, להיות מועמד נצחי ולקבל תפקידים ומשרות בעירייה.
"לי אין ולא הייתה כוונה ורצון לקחת חלק בכל זה ולא סתם הם תוקפים אותי המתנגדים בנושא.. הם רוצים לשמר הקיים ולשמר מקומם. "עכשיו אני מגיע בצורה ברורה וגלויה כדי להוביל שינוי, להחזיר הסניף להיות מקום חי. פעיל, מחובר לציבור ולמתפקדים, לפעילות ללא הפסקה. מיום שלישי השינוי יחל ואני חש את ההתרגשות, הציפייה והכמיהה אצל מאות המתפקדים התומכים בי. הסניף הולך להיות מרכז עשייה המוביל בארץ. נעשה ונצליח. וזו הזדמנות לומר תודה לכל התגובות החמות, המרגשות, המחבקות ולכל המתנדבים שאיתנו והתומכים כמובן. תודה לכם ועליכם".



