רוצים מתכון לדגים חריפים? מתכון מנצח? קבלו:
1 חבילה דגי פוטית קפואים, 1 תפוח אדמה גדול, 1 גמבה אדומה גדולה, 2פלפלים חריפים ..הרבה כוסברה, ראש שום…חותכים תפוחי אדמה לפרוסות ומשטחים בסיר, עליהם פרוסות עגבניה ועליה פרוסות גמבה ופלפל חריף.
מפזרים הרבה שיני שום ביניהם, מניחים מעל את הדגים ועליהם את הכוסברה לא קצוצה.
יוצקים עד חצי סיר מים רותחים…לשים בכוס 3 כפות פפריקה אדומה קצת כורכום ומלח ורבע כוס שמן לערבב ולצקת לסיר המבעבע מדי פעם לקחת כף ולערבב אבל בעדינות …בתאבון.
כדאי לפני הבישול לשטוף את הדגים ולהשרות רבע שעה במיץ לימון משומר כדי להוציא ריח של דגים.
בתיאבון !