לפי תבנית עגולה בקוטר 24 ס”מ
חומרים
2 יח’ (500 מ"ל) שמנת מתוקה 38% טרה
1 כוס (150 גרם) סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג וניל (לבן)
2 יח'(500 גרם) גבינה לבנה 5% טרה
1 יח’ (250 גרם) טוב טעם
1 יח’ (200 גרם) מוו ממרח גבינה ושוקולד / מוו ממרח גבינה שוקולד ואגוזים
גרידת לימון מחצי לימון
מרכיבים לבסיס העוגה
250 גרם פתי בר
2 כפות סוכר
100 גרם חמאה
אופן הכנת בסיס העוגה
טוחנים במיקסר את כל המרכיבים יחד
אופן הכנת העוגה
משטחים בתחתית התבנית את תערובת הבסיס ומהדקים
מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג וניל עד שמקבלים קרם יציב
מערבבים בקערה נפרדת את הממרח גבינה שוקולד, הגבינה הלבנה, גבינת טוב טעם, סוכר וגרידת הלימון עד לקבלת תערובת אחידה
מקפלים את תערובת הגבינות לקצפת (ניתן להוסיף לתערובת בשלב זה ג’לטין (לפי ההוראות על גביי האריזה))
יוצקים את התערובת לתבנית על בסיס העוגה ומכניסים לקירור למשך כ- 4 שעות לפחות
המלצת השף
מקציפים 1 יח’ שמנת מתוקה 38% עם מעט אינסטנט פודינג וניל ומורחים שכבה נוספת.
בתאבון
שף ברק חי חורש