התקבל היתר לשלב הנוסף של פרויקט LOVE בכפר סבא הירוקה

קבוצת שפונדר פדלון קיבלה היתר חפירה ודיפון לשלב השני של פרויקט LOVE בשכונה הירוקה בכפר סבא. הפרויקט החדש, שנקרא LOVE 2, יכלול הקמת ארבעה בניינים בני 10 קומות ובהם 144 יחידות דיור. על קרקע שנרכשה במסגרת עסקת קומבינציה בין בעלי הקרקע לקבוצה לפני מספר חודשים. עבודות הדיפון והחפירה החלו ושיווק הפרויקט כבר בעיצומו עם מחירים החל מ-3 מיליון ש"ח לדירת 3 חדרים. במקביל להקמת השלב השני, החברה צפויה לקבל היתר להקמת בניין נוסף שיהווה השלמה לשלב הראשון של פרויקט LOVE 1. 

 

הפרויקט ימוקם במתחם 80, צפון-מערבית לתחנת הדלק ברחוב מנחם בגין, בקרבת צומת רעננה צפון, באחד האזורים המתפתחים והמבוקשים ביותר בשכונה הירוקה בכפר סבא. ייחודו בתכנון המדויק של תמהיל הדירות בהתאם לביקושים בשוק: כ-90% מהדירות הן דירות קטנות בנות 3 חדרים בשטח של 72-75 מ"ר עם מרפסות מרווחות בשטח 12-14 מ"ר. בנוסף, הפרויקט יכלול דירות 3.5 חדרים מרווחות במיוחד, דירות גן ייחודיות עם גינות פרטיות, ופנטהאוזים יוקרתיים בקומות העליונות עם נוף פתוח ומרפסות שמש גדולות.

 

האדריכל יגאל שמיע, שעיצב גם את השלב הראשון של הפרויקט, יצר בתכנון LOVE 2 מתחם מגורים אינטימי ומיוחד עם חצר פנימית גדולה המשמשת כמיקרו-קוסמוס של גינות העיר בתוך מסגרת קהילתית פרטית. השטחים הציבוריים תוכננו בקפידה ליצירת אווירה קהילתית ונעימה, וכוללים פינות ישיבה מוצלות, מדשאות רחבות ואזורי משחק לילדים.

בהתאם לתפיסת הבנייה הירוקה המאפיינת את השכונה, הפרויקט יבנה תוך שימוש בחומרים ידידותיים לסביבה, מערכות חסכוניות באנרגיה ותכנון המנצל את האקלים המקומי לאוורור טבעי. החיבור הטבעי בין הבניינים לסביבתם נעשה באמצעות תכנון נופי מושקע, הכולל צמחייה מקומית חסכונית במים וגינון מקיים.

 

עם קבלת היתר הבניה יגיעו היקפי הפעילות של קבוצת שפונדר פדלון בשכונה הירוקה בכפר סבא, לכ-334 יחידות דיור ב-10 בניינים. מהם פרויקט LOVE הכולל שלושה בניינים, שאוכלסו לפני כשנתיים, ופרויקט "ניצנים בירוקה" שכלל 2 בניינים ואוכלס ב-2018. בנוסף, חברת "פדלון לבניה", שהיא הזרוע הביצועית של הקבוצה, השלימה לפני כשנתיים את בניית מתחם הקאנטרי החדש של רשת הולמס פלייס בשכונה, המשמש כיום כמוקד פעילות מרכזי עבור תושבי האזור.

 

רועי פדלון, מנכ"ל ובעלים משותף בקבוצת שפונדר פדלון אומר כי "זיהינו כבר ב-2015 ביקוש גובר לדירות קטנות באזור השרון, והקדשנו תשומת לב מיוחדת לתכנון חכם של חללי המגורים. הביקושים הגבוהים למגורים בשכונה מגיעים במיוחד מצד תושבים צעירים ומצמצמי דיור מרעננה, שגילו פערי מחירים משמעותיים, וכן מהגירה חיובית של משפחות צעירות מתל אביב. אנו גאים להציע פתרונות דיור איכותיים המותאמים לצרכים האמיתיים של השוק, במיקום שהפך לאחד המבוקשים באזור השרון."

 

קבוצת שפונדר-פדלון היא מהקבוצות הוותיקות והמובילות בתחומי היזמות והבנייה בישראל, עם זרוע ביצועית בסיווג בלתי מוגבל המאפשר לה לבצע עבודות ללא הגבלת היקף. הקבוצה מעניקה מעטפת שלמה משלב הייזום ועד גמר הביצוע והמסירה, ומתכננת ומבצעת כיום מעל 2,200 יחידות דיור, למעלה מ-100,000 מ"ר של מסחר, משרדים ודיור מוגן, ולמעלה מ-1,200 יחידות דיור בפרויקטי התחדשות עירונית המהווים כ-210,000 מ"ר בבנייה.