הפסטיבל הקולינארי “טעימה מהגליל” יוצא לדרך!

מחלבת משק צוריאל בשיתוף השפים המובילים בישראל יוצאים בפעילות קולינארית חדשה, במסגרתה לכל אורך חודש ינואר, כ-40 מסעדות שף מובילות בכל רחבי הארץ, יציעו מנות גליליות, פרי יצירתן, בשילוב גבינות האיכות של מחלבת משק צוריאל.
 
מחלבת "משק צוריאל" המתמחה בייצור מגוון רחב של גבינות ויוגורטים מחלב בקר ועיזים, מציעה את חווית הטעמים הגלילית, "טעימה מהגליל" בשיתוף עם מיטב השפים ומסעדות השף בישראל.

במהלך חודש ינואר הקרוב, כ-40 מסעדות שף מובילות בכל רחבי הארץ, יציעו מנות גליליות, פרי יצירתן, בשילוב גבינות האיכות של מחלבת משק צוריאל. הגבינות, אשר יהוו מרכיב משמעותי ומרכזי במנה יעניקו למנות טעמים גליליים והקהל הרחב יזכה לטעימה ממנת ספיישל חדשה שאינה נמצאת בתפריט באופן יום יומי.

הפרויקט יתקיים בין התאריכים 1.1.2015-1.2.2015.

בין המסעדות המשתתפות:
צפון – "אדמה" בזכרון יעקב, "אורי בורי" בעכו, 107 "ברסרי" בחיפה, "גולף קיסריה", "הלנה" בקיסריה, "פורט קפה" בקיסריה ועוד.
מרכז –"דלאל"-בהובלת השף גולן גורפינקל, "התרנגול הכחול" ו"קימל" בהובלת השף שאול בן אדרת, "בלו סקיי" בהובלת השף מאיר אדוני, "קיטשן מרקט" בהובלת השף יוסי שיטרית , מסעדות "רוקח" בהובלת השף אייל לביא, "קפה איטליה", "בליני", "ג’ויה", ועוד.
דרום – "אידי " באשדוד, "כרמים" בבאר שבע.

אבישי יוסמן, מנהל השיווק של "משק צוריאל" מוסר: "כבכל שנה, אנו שמחים להביא את חווית הטעמים הגלילית לכל רחבי הארץ, באמצעות הפסטיבל הקולינארי ‘טעימה מהגליל’.
אנו נפתיע את הסועדים בכ-40 מסעדות, עם מגוון מנות גליליות, פרי, יצירתם של מיטב השפים בארץ וחומרי הגלם האיכותיים של משק צוריאל אשר יצרו חוויה קולינארית ייחודית ובלתי נשכחת."

אודות "משק צוריאל"
מחלבת "משק צוריאל" שוכנת בגליל למרגלות הר תבור. המחלבה מייצרת מגוון של מוצרים הכולל בין השאר גבינות בולגריות, צפתיות ופטה, חלב ויוגורט עיזים וכן גבינות מיוחדות כמו קממבר, קשקבל ומוצרלה. מוצרי החלב מיוצרים מחלב בקר ועיזים. המחלבה משמרת את שיטות הייצור המסורתיות המצריכות עבודה ידנית רבה, ליווי צמוד של התהליך, הקפדה ותשומת לב רבה על כל פרט.

תגובות

תגובות