מאי גיטרמן ואיתי ישראל, תלמידי כיתה ו' מבתי הספר רחל המשוררת ויצחק שדה – זכו במקום הראשון והשני בתחרות הנואם הצעיר של מועדון רוטרי כפר סבא

מאי גיטרמן ואיתי ישראל, תלמידי כיתה ו' מבתי הספר רחל המשוררת ויצחק שדה – זכו במקום הראשון והשני בתחרות הנואם הצעיר של מועדון רוטרי כפר סבא. השניים ייצגו את העיר בתחרות האזורית שתתקיים השבוע

בשבוע שעבר התקיימה בכפר סבא תחרות "הנואם הצעיר" שמארגן מועדון רוטרי כפר סבא מדי שנה – תחרות במסגרתה תלמידות ותלמידים עוברים הכשרה מקדימה במסגרת קורס "אומנות הנאום" – בו הם לומדים כיצד לכתוב נאום איכותי ולהציגו באופן מיטבי בפני קהל.
במסגרת התחרות, נבחרו נואמות ונואמים משכבת ו' בבתי הספר היסודיים בעיר, שיצגו כל אחד את בית הספר בו הם לומדים בתחרות המקומית, והרשימו את הקהל הרב בנאומים במרתקים ובשפה עשירה.

את המקום הראשון בתחרות המקומית קטפה מאי גיטרמן, תלמידת כיתה ו' בבית הספר רחל המשוררת, שסחפה בכישרון רב את הקהל בנאום אופטימי ומרגש על חשיבותה ותרומתה של מדינת ישראל לעולם. למקום השני הגיע איתי ישראל, תלמיד כיתה ו' בבית הספר יצחק שדה, שריגש את הקהל בנאומו על "החיים הם יותר ממספר" – שעסק בכך שמקטלגים אותנו בציונים ודירוגים מספריים.
השניים ייצגו את העיר בתחרות האזורית שתתקיים ביום רביעי השבוע, 12/3/2025, ברמת השרון.

תגובות

תגובות