שוטרי מחוז מרכז מתחנת כפר סבא עצרו מחבל משוחרר מעסקת שליט, תושב עזה, בכניסה לקניון כפר סבא. לאחר מצוד עצרו השוטרים גם את תושב העיר שהסיע אותו. כתבי אישום חמורים הוגשו נגדם על ידי לשכת התביעות המשטרתית של מחוז מרכז לצד בקשה למעצר עד לתום ההליכים.
עוד פרטים כאן על כל מה שקורה בכפר סבא
יחידת התביעות של מחוז מרכז הגישה נגד השניים כתבי אישום חמורים בהתאם
שוטרי תחנת כפר סבא ממרחב שרון פתחו לפני שבוע בחקירה עם קבלת דיווח ממאבטח בקניון G בכפר סבא על חשוד שמנסה להיכנס לקניון, תוך דקות הגיעו השוטרים למקום ולאחר מרדף עצרו את החשוד, מחבל משוחרר מעסקת שליט שוהה בלתי חוקי תושב עזה.
בתוך כך, פעלו חוקרי תחנת כפר סבא וביצעו פעולות חקירה רבות שהובילו למעצרו של מסיע השבח תושב כפר סבא בשנות ה-50 לחייו.
כאמור, בתום חקירה מקיפה הוגש נגד החשודים כתבי אישום חמורים לצד בקשה להארכת המעצר עד לתום ההליכים.
משטרת ישראל תגלה אפס סובלנות כנגד מי שמפר את החוק ועלול לפגוע בביטחון האזרחים, בפרט בעתות מלחמה ותמשיך לפעול בנחישות, בדגש על עבירות הסעה, הלנה והעסקת שוהים בלתי חוקיים.


