מרצ כפר סבא מתפרקת: ההערכה היא כי חברי המועצה רוויטל לן כהן ויהודה יוגד יפרשו מסיעת מרצ

מרצ סוערת ורוגשת מאז החשיפה הבלעדית באתר השרון פוסט על רקע הגשת התלונה של חברת המועצה ממרצ פליאה קטנר נגד חברה לסיעה יהודה יוגד. 

חברים ברשימת מרצ סיפרו כי רוויטל לן כהן ויהודה יוגד מיצו עצמם בקונסטלציה כפי שהיא כעת "יהודה יוגד בעצם עושה מה שרוויטל אומרת "סיפר אחד החברים "ורוויטל ויהודה הודיעו ליו"ר הסיעה עילאי הרסגור הנדין שהם לא נשארים אם פליאה קטנר נשארת בסיעה. אז עילאי ענה להם "תתפטרו". הכי נורא זה שלא קיבלנו גיבוי מזהבה גלאון או המזכ"ל. הם פשוט מתעלמים ממה שקורה כאן, לא מתערבים וככה הכי נוח להם. אני אישית אמרתי לחבריי במרצ שאני מעדיף את רוויטל ויהודה מחוץ לסיעה המצחיקה הזו ואני ועוד חברים רבים במרצ מקווים שאכן הם יפרשו". 

נראה כי לן כהן ויוגד אשר קיבלו חיזוק גדול מאוד מחבריהם במרצ יחליטו בימים הקרובים פניהם לאן. 
רבים במרצ אמרו השבוע כי טוב יהיה אם לן כהן ויוגד יכריזו על הקמת סיעה חדשה. "הם אנשי ערכים ויעשו מה שאנשים ערכיים עושים כמו שעשה בזמנו ישראל מילוא".

רוויטל לן כהן ויהודה יוגד
צילומים: תומר דואק