ארוחה בצ’יק צ’ק: יש דבר כזה עם השף עידו הררי

אוכל מהיר לא חייב להיות של מיקרו או מוכן: והפעם . . . פרייד צ’יקן של בית 
 
החומרים :

8 – 4 יחידות עוף ( עדיף שוקיים )
1 בצל גדול קצוץ .
1 כוס מיץ תפוזים – עדיף טרי .
1/2 כוס קטשופ ( של אוסם ) .
1/2 כוס רוטב ברביקיו.
3 שיני שום קלופות.
1 כף אב’ מרק עוף.

אופן ההכנה :

– הכל …. ממש הכל לסיר אחד.
– לכסות את העוף עם מים רותחים.
– לבשל 20 דק’ על אש גבוהה תוך כדי ערבוב.
– לסגור את האש ולתת לעוף להתקרר במשך 5 דק’.

1 צלחת עם קמח.
1 צלחת עם ביצה ( ו – 2 כפות מים קרים )
1 צלחת עם קורנפלקס של תלמה או פירורית זהב ( עדיף את הפירורים או לשבור עם היד ) .

סיר עם שמן עמוק … וחם !

( טיפ *** ככל שהשמן חם יותר ועמוק יותר כך האובייקט סופג פחות *** טיפ )

לטבול בקמח, ביצה ובפירורי קורנפלקס, לטגן עד השחמה ( כ- 3 דק’ )
ו…. הרי לכם פרייד צ’יקן בייתי בפחות משעה !

בתאבון !

תגובות