רשת קפה גרג מנדבת מתכון קינוח עסיסי ועשיר בשוקולד לקראת הוולנטיין דיי– פאדג’ שוקולד טעים ומהיר הכנה
מרכיבים
160שוקולד מריר
150 חמאה
100 סוכר
60 קמח
4 ביצים
אופן ההכנה:
ניתן להמיס את השוקולד והחמאה במיקרו או בקערה על סיר עם מים חמים.
בקערה נוספת לערבב ביצים וסוכר בעזרת מטרפה ולאט לאט להוסיף את השוקולד והמחמאה הנמסים ולהוסיף את הקמח, עד לקבלת מסה אחידה.
יש למלא קוקוטים אישיים לאפיה עד שלושת רבעי גובה ולאפות בטמפרטורה של 185 מעלות, למשך כ- 14 דקות. לאחר הוצאתם מהתנור יש לצנן, ניתן לאחסן גם בהקפאה.
לפני ההגשה לחמם במיקרו.