“מעדני יחיעם” מגישה: מתכון “קורן-דוג” נקניקיות עגל

חברת “מעדני יחיעם” מתכון נפלא וקל להכנה, היכול להתאים לארוחת צהריים או ערב קלילה
וכן לפיקניקים ואירוח מחוץ לבית (יכול להתאים לל"ג בעומר הקרב בהכנה מראש). נקניקיות עגל בשרניות של "מעדני יחיעם" מתאימות לצלייה על מחבת ועל האש, מוגשות בגירסה שהילדים מאוד יאהבו: נקניקיות קריספיות על מקל. ניתן להכין בבית או במחבת על המנגל (בתנאי שטח). לצד סלט ורטבים, הרי לכם פינוק קל להכנה שגם ילדים לא יסרבו לו.
בתיאבון!
מצרכים (ל- 7 מנות):
חבילת נקניקיות לגריל משובחות "מעדני יחיעם" (450 גר’)
שמן לטיגון עמוק
לבלילה:
1 כוס קמח רגיל
1 כוס קמח תירס
1/2 כוס קוואקר
1/2 כוס חלב קוקוס או מים
2 ביצים קטנות
1 כף גדושה שמן זית
1 כף סילאן
1 כף חרדל
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
להגשה:
מקלות/שיפודי עץ (לא חובה)
קטשופ
מיונז

אופן ההכנה:
1. משפדים (ניתן לדלג על שלב "השיפוד").
2. בעזרת מטרפה ידנית או מזלג מערבבים את כל מרכיבי הבלילה עד לקבלת מרקם אחיד וללא גושים. מומלץ להעביר את הבלילה לכלי גבוה ולהניח בצד כרבע שעה.
3. מייבשים היטב את הנקניקיות בנייר ניגוב. טובלים כל נקניקיה בבלילה עד לעטיפה מלאה.
4. מטגנים בשמן שחומם מראש עד להזהבה מכל הכיוונים, מקפידים שהשיפוד יישאר מחוץ למחבת.
5. סופגים את השמן ומגישים לצד קטשופ/מיונז/חרדל. ניתן להגיש לצד המנה גם "סלט תאילנדי" של גזר מגורד, עגבניות שרי, קשיו, ג’ינג’ר, רוטב סויה מלח ולימון.

צילום וסטיילינג: קרן ביטון כהן
המתכון בשיתוף עם אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית ומובילת דעה בתחומי הקולינריה ומוצרי צריכה. בעלת הטור הקולינרי sweet weekend באתר המתכונים www.foodpage.co.il/category/sweet-weekend foodpage

תגובות

תגובות