השוק שיפתח בהרצליה פיתוח יחבר את אוכלוסיית השרון והסביבה למיטב התוצרת המקומית
"שוק האיכרים", מיזם החקלאות העירוני של מיכל אנסקי ושיר הלפרן מתרחב ופותח שוק חדש במתחם one, במגדלי אקרשטיין רח’ אבא אבן 12 הרצליה פיתוח. כמו בשוק המקורי שבנמל תל אביב, גם בשוק האיכרים של הרצליה יציעו הדוכנים השונים תוצרת טרייה וצבעונית של עשרות חקלאים מכל הארץ. השוק יתקיים בכל יום חמישי, מ-12:00 בבוקר ועד 20:00 בערב.
לדברי שיר הלפרן, היזמית והבעלים של "שוק האיכרים", השוק שיפתח בהרצליה פיתוח יחבר את אוכלוסיית השרון והסביבה למיטב התוצרת המקומית. "מעתה, גם תושבי השרון יוכלו ליהנות מעגבניות טריות וצבעוניות מהערבה, פירות נשירים מפסגות הגולן, גבינות טריות שמגיעות מעדרי עיזים מהגליל העליון וירקות טריים ממיטב המשקים החקלאיים מכל הארץ. אנו גאים מאוד בשוק החדש ומתכוונים להמשיך לקדם ולפתח את בשורת החקלאות והתוצרת המקומית עד שתהיה נגישה לכל מקום בישראל."
בין היתר, תוכלו למצוא ירקות טריים של משק ניישטיין ממטולה, פירות נשירים טריים של האחים לוי מכפר סירקין, פירות טריים של עמי ברקוביץ’ ממושב שעל בצפון הגולן, גבינות עיזים וכבשים איכותיות של מחלבת "צאן אל", שמני ומעדני זית של "אנשי הזית", "ארץ ערבה ונגב"- דוכן שמאגד תוצרת טרייה ומגוונת של חקלאי הערבה, ממתקים בעבודת יד של אמנית הקונפיסרי הילה הוכמן, דוכן ריחני וססגוני של "חוות התבלינים"/
"גבינות גלילי" – דוכן של גבינות עיזים שמגיעות הישר מיער אבירים שבגליל העליון, תוצרת חקלאית עונתית של משק שבתאי ממושב שדה משה, "לחמים"- דוכן לחמי בוטיק של אמן האפייה אורי שפט, "בן צבי" – חקלאי פרחים ממושב נתיב העשרה שבחבל הבשור, "מיכל’ס" – עוגות שמרים ביתיות, מגוון רחב של זני עגבניות של "משק יעקבי" ממושב תקומה, תוצרת אורגנית טרייה של משק א.ד בריאות וטבע ממושב ניר צבי, "אדון שיפון"- לחמים בעבודת יד של האופה אורן חג׳ג׳, "פורטבלו"- דוכן המאגד מגדלי פטריות ייחודיות מרחבי הארץ ועוד ועוד.
החל מה-29.5.14 ובכל יום חמישי