מתכון למרק בצל

מתכון באדיבות 'פפיטו בר- בוגרשוב 28, ת"א'
מרכיבים:
• 10 בצלים גדולים
• 50 גר' חמאה
• 3 כפות קמח לבן
• 1 כף סוכר
• 1/3 בקבוק יין לבן יבש
• 4 כוסות ציר בקר (אפשר 2 כפות אבקת ציר בקר של קנור)
• ליטר מים
• מלח פלפל

אופן ההכנה:

קוצצים גס את הבצל (שמיניות), מטגנים עם כף סוכר וחמאה על אש בינונית ומערבבים מדי פעם כדי שלא לחרוך את התחתית.
כשהבצל שחום מוסיפים קמח ומערבבים נמרצות עד שכל הגושים נעלמים, מוסיפים ציר בקר ויין ומערבבים עד שאלכוהול מתנדף . מוסיפים מים, מביאים לרתיחה, בודקים טעמים ומתקנים אם צריך.
מבשלים 45 דקות.

מגישים חם עם צנים במרכז ועליו גבינת פרמזן מגוררת.

שיתוף ב facebook
שתף
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב print
הדפס
שיתוף ב email
אימיל

תגובות