מתכון קל לספינג’ – סופגניות מרוקאיות

השף קונדיטור יורם ממן של ‘הדר סיטי טאואר’ ר”ג משחרר מתכון קל להכנה לסופגניות הכי טעימות שיש: הספינג’

חומרים:

750 קמח
3/4 כוס שמן
1/2 כוס מים
5 ביצים
1/2 כוס סוכר
מעט מלח
וסוכר וניל
1 שקית אבקת אפיה

סירופ:
3 כוסות מים
3 כוסות סוכר
2-3 פריסות לימון
זמן בישול כ 10 דקות

אופן ההכנה:

יוצרים בצק מכל המצרכים. נותנים לנוח כשעה יוצרים עיגולים עם חור או לחלופים כדורים מטגנים בשמן עמוק
כ 5-7 דקות מכל צד .
לאחר מכן טובלים בסירופ ומגישים!

תגובות

תגובות