ביר גארדן: המקום המושלם בכפר סבא לפאב מסעדה

הביר גארדן המקורי מדיזינגוף ת”א יוצא מהעיר הגדולה והופך לרשת ארצית; היעד הראשון – כפר סבא

הבר האהוב מתל אביב, שהיה הראשון שהביא את בשורת ברי הבירה הבווארים לישראל, הופך לרשת ארצית ויפתח ברים מחוץ לעיר הגדולה. הסניף הראשון נפתח בימים אלו בכפר סבא וישמר את האווירה התל-אביבית המזוהה עמו

צלם – אנטולי מיכאלו

הביר גארדן המקורי מדיזינגוף, אשר נפתח בשנת 2013 והפך מאז לאחד המוסדות המוכרים והמצליחים ביותר בתל אביב, הופך לרשת בפריסה ארצית ומביא את הבשורה גם אל מחוץ לעיר הגדולה. מאחורי הביר גארדן עומדים היזמים: מור לוגסי, אורי עבדת, דני שפירא ואסף מאיר; אשר החליטו להיענות לדרישות הקהל ולפתוח “ביר-גארדן” בערים נוספות, כשהעיר הראשונה שנבחרה היא כפר סבא.

ה”ביר גארדן” הראשון מחוץ לתל-אביב נפתח בהשקעה של כ-5 מיליון שקלים, במרכז G כפר סבא. הסניף, המתפרס על פני 350 מ”ר ומכיל 250 מקומות ישיבה (בפנים ובחוץ), עוצב ברוח בר הדגל בת”א, תוך שימור הקונספט העיצובי – פנים המקום מעוצב כמו חצר חיצונית ססגונית, במטרה לתת תחושה של “חוץ” לפנים המקום. קונספט עיצובי זה הושג באמצעות ירידה לפרטי עיצוב כגון ריצוף מאבנים משתלבות, עמודי תאורת רחוב וגרילנדות גינה וכן צמחייה מרובה, הכוללת שני עצים (אמיתיים!) ממש כמו בסניף תל אביב.

צלם – אנטולי מיכאלו

לדברי אורי עבדת, מבעלי “ביר גארדן”: “אנו נרגשים מההתרחבות והיציאה אל מחוץ לגבולות תל-אביב. במשך חודשים ארוכים תכננו את פעילות צמיחת הרשת, לצד שימור האווירה הכיפית והרוח התל אביבית המאפיינות את הבר בדיזנגוף. כל זאת, תוך הקפדה יתרה על תודעת השירות הגבוהה שאנחנו יודעים לתת לאורחינו. המטרה היא להעתיק את הקונספט אותו אנו מיישמים בתל אביב, גם אל ערים אחרות, תוך קיום התאמות מינימליות לצורכי האזור”.

“ביר גארדן” כפר-סבא יציע את התפריט התל-אביבי, המבוסס על יסודות המטבח הגרמני ויציע מנות שכיף לאכול לצד הבירה. יוצע תפריט אוכל, תפריט אלכוהול רחב (בירות, קוקטיילים ויינות) ולראשונה תוצע בירת ברוש (Brösch) – בירה מקורית תוצרת הביר גארדן. הבירה הינה בירת חיטה בסגנון מסורתי, בדומה לבירות האהובות ממינכן, ומכילה מתכון ייחודי. בירת ברוש מכילה 5.2% אלכוהול ובעלת גוף מלא ולא מסוננת. בשלב זה, מוצעת הבירה רק בסניפי הביר גארדן המקורי.

בדומה לסניף האם בתל אביב, רמת המחירים בכפר סבא תישמר ותמשיך להיות נוחה ונגישה. בנוסף, יוצעו גם הנחות והטבות יומיות במסגרת ה-“Happy Hour” (20:00-18:00).

על-פי היזמים, החלה כבר פעילות לאיתור יעדים נוספים לסניפי הרשת הבאים שיפתחו במהלך השנים הקרובות באזור המרכז, בקעת אונו ואזור הצפון. כמו כן, לרשות היזמים עומדת זכות ראשונים אסטרטגית בכל מרכזי G (גזית גלוב) לפתיחת סניפים נוספים של הביר גארדן במתחמים. “אנו מאמינים שקהל האורחים שלנו, המתגורר מחוץ לתל אביב, לא יצטרך עוד לנסוע עד למרכז העיר כדי לבלות כמו שהוא אוהב, ואנו נעשה הכל כדי להנגיש לו את המותג האהוב גם מחוץ לת”א, בסמוך לאזור מגוריו” לדברי עבדת.

ביקור במקום
ביקרנו במקום השבוע והתאהבנו. מקום מושלם לחברים, משפחות, חבר'ה, ארועים - כיף של מקום. מגוון גדול בתפריט המציע מנות מיוחדות של בשרים, מנות ראשונות וקינוחים טעימים. 

האווירה מושלמת מתחת לעץ הזית, יש שולחנות עגולים מה שיוצר אווירה חמה יותר לסועדים יחד. מומלץ גם למי שבא לו סתם לשבת לבירה עם צ'יפס עם חבר.

ביר גארדן

ויצמן 207, מתחם G, כפר סבא

שעות פעילות:   ראשון-חמישי: 18:00 – עד אחרון הלקוחות

שישי: 12:00 – עד אחרון הלקוחות

שבת: 18:00 – עד אחרון הלקוחות

 

טל להזמנות: 099-539-631

 

אודות הביר גארדן המקורי

הביר גארדן המקורי נוסד בשנת 2013 והיה לבר הראשון בארץ שהוקם על טהרת הברים הלאומיים של גרמניה בכלל ובוואריה בפרט, המאופיינים בשולחנות צרים, ארוכים ונמוכים; ספסלים שיתופיים; הרבה עץ ותאורה מעט גבוהה מהמוכר בברים. המקום מציע תפריט אוכל ואלכוהול עשיר, שחלקו מתחלף בכל חצי שני, ומציג שילוב נהדר של אווירת בר כיפית, תוך התאמות של תנאי תאורה וסאונד נוחים יותר למפגש עם חברים. מדצמבר 2017, החל המותג בפעילותו כרשת עם פתיחת הסניף החדש בכפר סבא.

תגובות

תגובות