הוד השרון מתחדשת במתחם בילוי חדש מדליק במיוחד: פאנקי ססיליה

=

פאנקי ססיליה, בר מסעדה ומתחם בילוי, הפרוס על פני דונם וממוקם ברחוב הראשי של הוד השרון.

הדלת הירוקה לבנה בחזית המקום מסתירה מאחוריה חלל בילוי מדליק ויוצא דופן, בעל מספר מתחמים: בר מסעדה רחב ידיים שפונה בחלקו לחזית הרחוב ובחלקו השני מוביל למרכז חלל במסעדה, מטבח פתוח סביבו מקומות ישיבה. וחצר רחבת ידיים- בחזית לצד הכניסה ישנו ה”פאנקי קבב”, קנטינת קבב, ממנה יופקו מידי יום מנות קבב הנצרבות על הגריל הלוהט ויוגשו כמיטב המסורת בפיתה טרייה. במסעדה יוגש תפריט ים תיכוני ישראלי ורבגוני ומלא תשוקה.

פאנקי סיסילה מאזטים צילום יהונתן בן חיים

מחלל המסעדה השמחה, יציאה לחצר פורחת רחבת ידיים, שהינה גן קסום, המהווה מפלט באמצע העיר ומהווה ניגוד עיצובי לחלל המסעדה. הגינה מעוצבת ותחומה לשני חלקים האחד חצר המסעדה והשנייה גינה פרטית לאירועים פרטיים. בחצר מספר רב של מקומות ישיבה מגוונים, נמוכה וגבוהה והאורחים יוכלו ליהנות מתפריט יינות עשיר, קוקטיילים ומוזיקה ותכנים משתנים מדיי ערב. החצר תהיה מיועדת גם לאירועים וערבים מיוחדים, כשהאג’נדה של המקום ליצור פלטפורמה ליוצרים צעירים אשר רוצים להביא את האמנות שלהם ולתת במה “לפאנקי”. (*= מוזר, שונה, שאינו מיינסטרים)

פאנקי סיסיליה- כבד ברשת צילום יהונתן בן חיים

השם הנבחר למקום “פאנקי סיסיליה”, הוא תוצר של חברות ארוכת שנים בין 3 אנשים: יניב בובליל מבעלי אגאדיר וקפה מרתה בהוד השרון, מתחם אירועים חלבי ופוד טראק קלאב ואבירם זוהר יזם, מעצב חללים,  פרוייקטור בהווה ובעבר. אליהם הצטרפה סיסיליה סיוון שבין היתר ניהלה את ננוצ’קה בעברה, והיום בעלת חברת השיווק והאסטרטגיה לעולם הקולינרי “פביאן וסיסיליה” ואמונה על המקום מבחינת קריאטייב, מיתוג, קונספט ורוח. השם שהתחיל כשם זמני, כי בחזונם רצו שהמקום יהיה דומה לוויב השמח של סיסילה, נשאר השם הקבוע.

בפאנקי יציגו תפריט של מטבח מקומי בפרשנות אישית ושורשית עם טיפול מדויק בבשרים, דגה טרייה וירקות טריים ועונתיים, לצד מנות מקומיות משתנות

פאנקי סיסיליה חצר פנימית צילום יהונתן בן חיים

 

בתפריט ניתן יהיה למצוא מנות כמו:

מאזטים: קרם פאווה, צזיקי, סלט שעועית לימה, חציל עגבניות, ארטישוק ירושלמי צלוי, פלפל קלוי עם גבינת המאירי, סלט פטוש ברגול וקשיו, טחינה עם גרגרי חומוס חמים ועוד 12-18 ₪

כרובית בטאבון – צעירה שלמה ואפויה עם שמן זית ומלח ים, קראסט פנקו ושקדים, לימונים כבושים, וטחינה אתיופית 37₪ ; אספרגוס  יווני – בטאבון עם שמן זית ,שרי טריקולור, שום קונפי פנקו על קרם פאווה יווני  44 ₪ ; מיקס פונגי  – שלל פטריות צרובות על הגריל במרינדת שמן זית כתית, טימין ושום מוגשים בקדירת קונפי שרי וגבינת המאירי צרובה בטאבון. 58₪ ; פלחי בטטה אפויים בטאבון – גבינת עיזים צרובה ונגיעות סילאן-דבש. 42 ₪  ; סלט חלום – שלל ירקות טריים, עגבניות שרי, מלפפון גמדי, חסה סלנובה, ברוטב ויניגרט הדרין מלווה בגבינת חלומי במילוי קרם בטטה 58 ₪  ; פלטת דייגים – אנשובי, סרדינים וסביצ’ה; פאנקי קבב מהקנטינה-שיפוד קבב עם טחינה וירקות מגריל פחמים 45 ₪; כרעי עוף בטאבון- כרעי עוף בטאבון בבישול ארוך לצד ירקות שורש צרובים וקדירה לוהטת 57 ₪ ; כבד ברשת –כבדי עוף צרובים מוגשים ברשת ישר מהמנגל לצד ירקות בצל ועגבנייה. 68 ₪ ועוד

עוד דגש על מקומיות המטבח יבוא לידי ביטוי עם מגוון מנות משתנות יומיות מהסירים של דינה בובליל (אמו של יניב הבעלים): תבשיל מוח, חריימה, קוסה מחשי, מפרום, מוסקה, קציצות דגים ועוד

פאנקי סיסיליה – חלל – צילום יהונתן בן חיים (1)

 

מעבר לאוכל, במתחם הבילוי פאנקי סיסיליה, ישימו דגש על ערבים מיוחדים, מוסיקה והופעות של יוצרים צעירים, תכנים שונים ועוד.

פאנקי סיסיליה

דרך רמתיים 54 הוד השרון | 09-7696480

שעות פתיחה (הרצה) : כל יום 18:00-01:00

 

ביקורת:

השבוע ביקרנו במסעדה המופלאה החדשה שנפתחה בהוד השרון: פאנקי ססליה. כבר מהכניסה התרגשנו. המסעדה מבחוץ נראית כה מזמינה, מוארת, חמה והמארחת שקיבלה את פנינו, הייתה פשוט מקסימה, קסם של אכפתיות, חום שרותית מהנדירות שפגשנו. קיבלנו סיור קטן כשחיפשנו שולחן ולבסוף סגרנו על השולחנות בחוץ ( בגלל הסיגריות). הבחוץ הזה…זה מקום קסום, שקט, כאילו מחוץ לעולמינו הרועש, מוקף ירוק בעיניים וחוויה של ארוח תחת כיפת השמיים בטרסה המושקעת.

האוכל היה מעולה. הבשר שהזמנו באמצעות המלצרית החמודה והחייכנית ( שזה כזה חשוב תמיד) , קבב ופרגיות היו פשוט מעולים, עשויים כהלכה וסוףסוף מצאנו מסעדה שמכינה קבב מבשר בקר ולא כבש.

גם המזטים היו מעולים והתלוו לבשר באופן מושלם. צ’יפס עדיין אין במסעדה אז נחכה לפעם הבאה.

ציון: 10

חניה: ברחוב ללא בעיה

שרות: מעולה, מעולה !

אוכל: פנטסטי

מחירים: לגמרי רגילים

מלצרית: מקסימה

מארחת: נדירה

תפאורה: מושקעת, מהממת, מזמינה ומאוד נעימה

 

מאת: אירית מרק

תגובות