לכל מי שאוהב את ההטבות שלנו, שימו לב !
זוכרים שהמלצנו לכם על גונזו? שהפך בינתיים ללהיט בכפר סבא…
אז הבעלים, איתי נחמיאס עם שותפים חביבים, פתחו מסעדה/ בר באזור התעשייה החדש של הרצליה, הנושא את השם שלדי (Sheldi) ואנחנו התאהבנו, אחרת לא היינו ממליצים, הנאה גדולה מובטחת !
וכן, המקום כ ש ר !
נתחיל עם התפאורה – ריהוט חדש דנדש בצבע כחול פטרול שעושה שמיים בעיניים, פשוט מהמם. התאורה הרכה, התמונות של הצבאים על הקירות, הכל מיוחד מאוד, אווירה חמה וביתית, צבעים נדירים שולטים ואז הגיע האוכל..
לא יודעת מה טעמכם הקולינרי אבל אנחנו אוהבים אוכל מרוקאי. ורצוי מאוד שיהיה אותנטי.
אז תכף אגיע לתיאור המנות, אבל אני חייבת להתעכב על המטבוחה. כמרוקאית גאה ואחת שמבינה, ועם יד על הלב, המטבוחה של הבחור הזה שאחראי על התפריט במסעדה, אלוהית. בחיי שעוד לא טעמתי אחת כזאת. לא נעים לי לומר, אבל פתחנו שולחן של מטעמים, – מצרפת תמונה של סיגרים עם בשר טלה גם נדירים אבל המטבוחה הזו, לא תמצאו כמוה. באחריות! 4 קעריות גדושות במטבוחה חמה שיצאה מהסיר נבלעו כלא היו אצלינו. אתם חייבים! (לו ניתן היה, הייתי נוסעת פעמיים בשבוע לקנות לי ארוז הביתה)
האחראי על הטעם הבלתי נשכח הוא ליאור קדוש, שיש לו ניסיון כאן במסעדות נחשבות וגם במסעדות בטורקיה ובקנדה. אבל !!! את המטבוחה הוא למד מסבתא סוזן שעל שמה נקראת המנה.
לצד האוכל מוגש גם תפריט קוקטיילים רחב, למי שאוהב.
אז מה יש בתפריט: מבחר מאזטים ומנות ראשונות כמו מטבוחה, כבד קצוץ, ממרח שקדים, שום ושמן זית, טרטר דג ים על ברוסקטה עם איולי חרדל, אנדיב וצ’ילי, קרפצ’יו בקר עם צנוניות, צ’ילי, בלסמי, ארוגולה, פרמזן ואגוז ברזילאי, טונה אדומה צרובה בקראסט תבלינים על סלט פריקי חם ואבוקדו צרוב, קרואסון דג בסגנון צרפוקאי עם כוסברה ושיפקה, וגירוס דג ים על לחוח תימני שרוף עם שמן זית וזעתר ובין המנות העיקריות תמצאו פילה לוקוס על ניוקי עם אספרגוס ואפונה על קרם ארטישוק וכמהין, מעורב ירושלמי על חלה, שווארמה טלה על חציל אנטרקוט על תפוח אדמה ננסי עם שום, סומאק ופטרוזיליה, כריך בשר מפורק בחלה קלויה ועוד..
#וההטבה ? פשוט תרשמו כאן למטה ‘אני’ ורק אל תשכחו לומר שהגעתם דרך קבוצת כפר סבא שלנו
מסעדת שלדי. רחוב המשכית 22, הרצליה. פתוח בימי ראשון ועד חמישי 18:00-24:00, שבת – לאחר צאת השבת ועד חצות. 052-7036313. כשר