מתכון למרק חרירה מרוקאי

החורף כבר כאן ואין יותר כיף ממרק חם וטעים. המותג מאסטר שף מציג מתכון למרק חרירה מרוקאי שכולם אוהבים, עשיר, מזין ומנחם

מרק חרירה מרוקאי מאסטר שף. צילום נמרוד סונדרס (2) (Custom)

רשימת חומרים ל-8 מנות:

1 כוס חומוס מקופסא של מאסטר שף

1 כוס עדשים מקופסא של מאסטר שף

1 בצל גדול קצוץ

1 צרור כוסברה

1 צרור פטרוזיליה

3 גבעולי סלרי קצוצים

1 קופסא עגבניות חתוכות דק מאסטר שף

3כפות מיץ לימון טבעי מאסטר שף 

כפית וחצי כמון

מלח לפי הטעם

כפית פלפל לבן גרוס לפי הטעם

3 כפות שמן זית

 

להגשה:

זילוף מיץ לימון 

כוסברה קצוצה

 

הוראות הכנה:

  1. בסיר גדול מחממים שמן זית, ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום ומערבבים.
  2. מוסיפים את עשבי התיבול בזה אחר זה, ומקפיצים במשך מספר דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס, את מיץ הלימון ואת העגבניות ו-3 כוסות מים.
  3. מוסיפים את העדשים השחורות ואת התבלינים, ומבשלים על להבה נמוכה במשך 35 דקות. אם המרק מסמיך יתר על המידה מוסיפים מים רותחים לפי הצורך.
  4. בהגשה – יוצקים את המרק לקערה, מזלפים מיץ לימון, מפזרים מעט כוסברה טרייה ומגישים.

 

חורף חמים וטעים!

תגובות

תגובות