במתחם G כפר סבא נפתחה מסעדה חדשה, אחת הטובות, המעולות שביקרנו ever
מאת: אירית מרק
המסעדה חלק מרשת, ושמה “פרש דה מרקט”. התפריט מורכב על-ידי השף אילן ברמלי, אחד המעולים בתחום
יש אוכל איטלקי, אסייתי, ים תיכוני ובר משקאות, כל אחד בוחר מה שמתאים לו.
אפשר לשבת בפנים בעיצוב מהמם ומזמין, מאוד מיוחד, אפשר גם ברחבה בחוץ, שם העדפנו הפעם.
במסעדה משתמשים בבצקים טריים הנאפים במקום ובמגוון ענק של ירקות טריים וטעימים עם רטבים מצוינים. בשעות הבוקר עד הצהריים יש ארוחת בוקר מעולה ממש עם לחמים ומאפים טריים הנאפים בטאבון, בצהריים – מגוון מנות עיקריות ובערב המסעדה הופכת למוקד בילוי עם תאורה, מסכי VJ מיוחדים ומוזיקה עכשווית, סטייל פאב לכל דבר
בין המנות הבולטות לדוגמה ויש תפריט עם מגוון ענק לבחירה:פוקאצ’ה פריך שנאפה בטאבון, ממולא גבינות ועלי תרד (45 ש”ח)
סמבוסק סביח- מאפה ממולא ביצה קשה וחציל קלוי, סלסת עגבניות וטחינה. מוגש עם סלט קצוץ וגבינת פטה, טחינה, ציזיקי וזיתים מתובלים (51 ש”ח)
זוגי בנמל (מנה זוגית)- פילטים של דניס צלויים בטאבון עם עגבניות ותפוחי אדמה, זיתי קלמטה, פרוסות לימון ושמן זית. מוגש עם סלט ירוק מרענן (149 ש”ח)
ניוקי בטטה ערמונים- ניוקי צרוב בחמאה ושום עם רוטב שמנת, בטטה צלויה, ערמונים, תרד טרי, שקדים קלויים ופרמז’ן (64 ש”ח)
רוטולו גבינות לוהט- דפי פסטה מגולגלים עם קרם שמנת, פטריות שמפיניון ופורטובלו צרובות, תרד, פרמז’ן ומוצרלה. אפויים בטאבון במחבת לוהטת (64 ש”ח)
סושי BOWL סשימי – אורז סושי, קוביות טונה אדומה, פטריות שיטאקי, בטטה קריספית, אבוקדו, רוטב סויה, בצל ירוק ושומשום קלוי (47 ש”ח)
אקא טונה – דניס, אבוקדו, בוטנים ופטריות שיטאקי, במעטפת של טונה אדומה, שבבי סלמון טמפורה ובצל ירוק ( 58 ש”ח)
אורז פיש קארי – רצועות דג דניס מוקפצות ברוטב קארי אדום עם חצילים, קישואים, לקט בצלים, צ’ילי חריף ואורז לבן מאודה (צמחוני 54 ש”ח, דג 62 ש”ח)
ויש כאמור גם בר קוקטיילים, שייקים וקינוחים שבחיים לא טעמנו. וואו!
זה היה טעים. הדג היה סופר סופר מעולה ומומלץ מאוד וגם המחיר מצוין, הסלטים, הלחם חם ישר מהטאבון, האווירה בכלל קסומה והמחירים מעולים.
מומלץ בחום. נהנינו כמו שמזמן לא נהנינו ממסעדה עם היצע כה רב.
ציון 10! חד משמעית! פשוט מעולה !