פולי קפה – כל מה שאסור לעשות עם הפולים שלכם
אם אנחנו לא טועים; אתם מסוג האנשים שאוהבים להתנסות בפולי קפה מרגשים חדשים מכל העולם.
עולם הקפה נפתח כאשר מתחילים להתאים את פולי הקפה הנכונים לסגנון הבישול הנכון.
אבל בואו נהיה כנים; שילוב פולי קפה עם רמות קלייה וסוגי בישול קשה יותר ממה שזה נשמע.
אבל כבר ידעתם שזה קשה – בגלל זה אתם קוראים את זה, נכון?
אם אתם לא יודעים מאיפה להתחיל: תדעו שכנראה זלזלתם בפולים שלכם, ואפילו לא הבנתם (עד היום)
ואתם מבזבזים פולים = אתם מבזבזים כסף.
ואתם מזלזלים בעבודה של אותם חקלאי קפה חרוצים בכל רחבי העולם. אתם כמעט יכולים להרגיש את האכזבה שלהם, אלפי קילומטרים משם כשאתם שוחטים את הפולים היפים שהם עבדו כל כך קשה כדי לייצר.
אבל היום הכל משתנה.
היום אתם מפסיקים לקלקל את הפולים שלכם.
קחו נשימה עמוקה – הגיע הזמן ללמוד להתאים את פולי הקפה שלכם לשיטת הבישול הנכונה.
החשיבות של להתחיל עם הפולים הנכונים
כל מי שאי פעם שתה יודע שלמרות שיש הרבה סיבות אפשריות לקפה גרוע, הכנת כוס קפה טובה מתחילה עם פולי הקפה שלכם.
איזה טעם אנחנו מחפשים בפולי הקפה?
התחלה פשוטה, איזה סוג של טעם קפה אתם מחפשים?
קפה שחור בטעם פריך ונקי?
טעם חזק, קפה שחור כהה ועשיר?
קפה שחור רך וחומצי?
קפה שחור כבד, מעופש ובעל טעם שוקולדי?
קפה שחור פירותי בעל טעם פרחוני
קפה על בסיס חלב עדין בטעם קפה? (קפוצ’ינו, לאטה וכו’)
קפה על בסיס חלב בטעם קפה חזק? (כמו ריסטרטו, פיקולו לאטה וכו’)
שאלו את עצמכם את השאלה הזו לפני שאתם מזמין פולים, ואז…
עכשיו אתם יודעים איזה סוג של פולים אתם רוצים להשיג כדי לספק את צורכי הטעם שלך היום.
באיזה סוג של בישול אנחנו משתמשים?
אם אתם כבר יודעים באיזה צורת בישול אתם הולכים להשתמש, פשוט בחרו פולי קפה מומלצים והקלייה המתאימה ביותר.
קפה הוא נושא מסובך ומורכב.
וככל שתלמדו יותר, כך תתלהבו יותר.
ועכשיו, כשצברתם את הידע הזה – אתם יכולים להתחיל להשתמש בפולים שלכם בצורה נכונה וליצור את הבישול הנכון עם הפולים הנכונים והקלייה הנכונה!