מאת: אירית מרק
מעון ויצו קפלן בכפר סבא בסכנת סגירה – כך הודיעה הנהלת ויצו להורים. ההורים פתחו בעצומה בניסיון לשמר את הגן שדורות של ילדים התחנכו עליו
"
מעון ויצו תיאטרון אשר נמצא ברחוב דניאל בכפר סבא פעיל מזה 47 שנים, היה לאורך השנים ועודנו הגן המוביל של שכונות קפלן ויוספטל הדרים וגבעת אשכול. הגן הפך לאחד מהסמלים המזוהים עם האזור.
מאות רבות של ילדים גדלו וחונכו שם, ועם השנים אף גדל שם דור שני ושלישי. צוות המעון – המנהלת, הגננות, המבשלות והמתנדבות, כל אלו ועוד היוו בסיס שקט ורגוע לאימהות ואבות שיודעים ששלחו את ילדיהם למקום טוב, וכמובן הילדים שחוזרים כל יום עם חיוך וידע רב. בתחילת חודש מאי קיבלנו בתדהמה רבה את ההודעה בדבר סגירתו של המעון, וזאת לאחר שנפתחה ההרשמה, בוצעו רישומים ואף נשלחו להורים אישורי קבלה.
על העצומה כתבו ההורים "נשמח לעזרתכן ועזרתכם שתחתמו על העצומה המצורפת ולמנוע את הסגירה של הגן. תודה, הילדים וההורים, בהווה ובעתיד".


