בנבחרת השפים הצעירים תוכלו למצוא את זוהר קרייתי, עוד לא בת 16 וכבר נחשבת לקונדיטורית עולה בישראל; רועי קופילוב – רק בן 17 אבל כבר נחשב לסו-שף הצעיר ביותר בישראל; לין פיטוסי – אמנם רק בת 17, אך כבר שולטת ברזי המטבח המסורתי; ספיר בכר – בת ה-18 מצטיינת ביצירת פאסט-פוד ממרכיבים פשוטים, בריאים וזמינים הקיימים בכל מקרר ביתי; רז הדס (17) מתמחה בבישול משודרג לילדים, כאשר היא מתבססת על מנות קלאסיות מהמטבח של אמא.
לא רק סופגניות ופסטיגל: לראשונה בחנוכה הקרוב בני נוער מבשלים לילדים.
שפים צעירים בגילאי 15-18 יתפסו פיקוד ויעבירו סדנאות בישול וקונדיטוריה מקצועיות לילדים, שכבר שבעו מכדורי שוקולד…
חלק מההכנסות יתרמו לתנועת "כנפיים של קרמבו".
בחנוכה הקרוב, 23-21 בדצמבר, יתקיים פסטיבל "שף-עשרה", פרויקט ייחודי שבו שפים צעירים הנחשבים לדור הבא בקולינריה הישראלית ילמדו את המשתתפים את סודות המטבח ויחלקו את אהבתם לבישול ואפיה עם צעירים נוספים. את הפסטיבל ילווה "עוזר שף" מקצועי.
החוויה הייחודית יוצרת אינטראקציה ראשונה מסוגה, מעניינת ומהנה בין השפים הצעירים לילדים. נבחרת השפים הצעירים נבחרה בקפידה הן מבחינה מקצועית והן מבחינת התאמה לפעילות בקבוצות.
20 שקלים מכל כרטיס שיימכר יתרמו ל"כנפיים של קרמבו" – תנועת הנוער לילדים עם צרכים מיוחדים.
הסדנאות יתקיימו ברשת ספייסז, קניון עזריאלי, הוד-השרון
מחיר הסדנה: 59 ש"ח
משך הסדנה: שעתיים
לפרטים :1-700-500-611,09-7793445
החל מה-21 ועד ה-23 בדצמבר
מיועד לגילאים: 6-16
זוהר קרייתי – הצעירה שבחבורה, עוד לא בת 16 וכבר נחשבת לקונדיטורית עולה בישראל, שרבים מתחננים שתמכור להם עוגות מעשה ידיה. מכפר סבא
· רועי קופילוב – רק בן 17 אבל כבר נחשב לסו-שף הצעיר ביותר בישראל, שזכה לעבוד לצד שמות גדולים כמו מאיר אדוני בקונדיטוריה של "כתית" וב"מזללה". בעוד שחבריו ממלצרים או עסוקים בשליחויות, הוא הפך לאשף שמרים המתמחה באפייה עילית.מהרצליה
לין פיטוסי – המושבניקית מעין שריד אמנם רק בת 17, אך כבר שולטת ברזי המטבח המסורתי הודות לסבתות, האחת מרוקאית והשנייה עיראקית. אלו פתחו לה את הדרך אל הטעמים וניחוחות של סירי התבשילים וגילו לה סודות של דורות.-עין שריד
ספיר בכר – בת ה-18 מרמלה הגיעה לעולם הבישול בעקבות מחלתה של אמה וצברה ניסיון במטבח כשהיתה מכינה ארוחות ביתיות לבני משפחתה. מצטיינת ביצירת פאסט-פוד ממרכיבים פשוטים, בריאים וזמינים הקיימים בכל מקרר ביתי, אך לעולם לא מגלה את הסוד לשניצל המעולה שלה.-רמלה
· רז הדס – בגילה הצעיר (17) צברה מוניטין של שנים במטבח, כאשר אבא שלה עודד אותה לבשל כבר בגיל 3. כיום היא מתמחה בבישול משודרג לילדים, כאשר היא מתבססת על מנות קלאסיות מהמטבח של אמא ומשדרגת אותן, כך שלעולם לא ישעמם.-יהוד